Vanaf circa 17 februari is het mogelijk om je aan te melden voor:
– de zomerkunstroute
– het magazine

Hoe werkt het?

Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina. Na het verzenden van het formulier ontvangt u binnen enkele minuten een automatische bevestigingsmail. Indien dit niet het geval is, neem contact met ons op via: info@zomerkunstbaarn.nl

Zomerkunstroute

Wat verwachten wij van een deelnemer
In de periode juli – augustus plaats je een kunstwerk, object of project op een plek die voor voorbijgangers zichtbaar is. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vensterbank, aan een buitenmuur of in de tuin.
Iedereen die wil kan en mag meedoen aan dit onderdeel.
Wat doen wij
Alle deelnemers worden weergegeven op de plattegrond. Om als deelnemer goed zichtbaar te zijn ontvangt u van ons een poster en tegen meerprijs een vlag of spandoek.
Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50

Magazine

Het magazine biedt een overzicht van kunst en cultuur in Baarn. Voor inwoners en toeristen is het een handig naslagwerk om te kijken welke ateliers er zijn, wat openingstijden zijn, welke culturele verenigingen er zijn en welke cursussen, lessen en workshops er worden aangeboden.
Voor wie is het magazine
Kunstenaars en culturele verenigingen, instellingen en organisaties kunnen zich aanmelden.
Hoe werkt het
Via het formulier kunt u alle informatie uploaden (foto’s, openingstijden, adres, website etc). Deze worden geplaatst in een standaard format van het magazine.
Hoe ziet het eruit
Een digitaal voorbeeld van het magazine vind je hier.
Kosten
Een halve pagina kost: € 30,–
Een hele pagina kost: € 60,–

Meld je nu aan

De volgende editie van Zomerkunst Baarn vindt plaats in 2023.