Kunst Kijk Route Baarn

Kunst Kijk Route Baarn

Volgende editie: Zomer 2023

Ontdek Baarn door middel van de Kunst Kijk Route. Deze kunstroute voert je langs meer dan 60 Baarnse huizen en ateliers. Maak kennis met de kunstenaars en het kunstleven van Baarn.

Bij elke locatie is er een kunstwerk of object te zien. Kunstenaars en alle andere creatievelingen tonen hun kunnen. Een mooi object in de vensterbank of juist een groot kunstwerk in de tuin.
Op de plattegrond vind je alle locaties en de openingstijden van de ateliers.

Tijdens de Kunst Kijk Route Baarn zijn er tal van exposities te bezoeken. Onder andere bij Herberg Boschoord, Kasteel Groeneveld (tickets via www.kasteelgroeneveld.nl) en Stichting Kijkoor.

Pak je fiets of wandel door Baarn en geniet van deze zomerse route boordevol kunst.


Kunst Kijk Route 2021 vond plaats van 26 juni tot en met 25 juli.

Charlien van der Stoep-web
White-midden-2-2048x427-smal

Openingstijden Ateliers & Galeries

De start van de Kunst Kijk Route is tijdens het Landelijk Atelierweekend. Op zaterdag 26 en zondag 27 juni gooien kunstenaars in het hele land de deuren open. Dit is de dag om kennis te maken met de makers achter de kunstwerken en kunstenaars aan het werk te zien in hun eigen atelier.
Bezoek kunstenaars in hun atelier en grijps je kans om een prachtig kunstwerk aan te schaffen.

Open Atelier Kunst Kijk Route Baarn
Ook op andere dagen zijn in Baarn tal van ateliers en galeries geopend voor publiek.
Baarnse kunstenaars zetten de deuren wijd open, zodat je niet alleen kunst kan kijken, maar ook kunst kan kopen.


Voor bezoek aan ateliers en galeries gelden de richtlijnen en regels van het RIVM. De kunstenaars en locaties houden zich aan deze regels en wij gaan ervan uit dat bezoekers dat ook doen.

White-midden-3-2048x426-smal
Corona-kunst-kjk-route

Corona

De kunstwerken op de route worden geplaatst op een plek die van buitenaf zichtbaar is en kunnen dus vanaf veilige afstand bekeken worden.

Voor locaties (o.a. ateliers) waar je naar binnen kunt gaan, gelden de richtlijnen en regels van het RIVM. De kunstenaars en locaties houden zich aan deze regels en wij gaan ervan uit dat je dat als bezoeker ook doet.

Als organisatie gaan wij ervan uit dat bij de volgende editie van Zomerkunst Baarn in 2023, geen beperkende maatregelen meer zullen gelden.

White-midden-5-2048x426-smal

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het project Zomerkunst Baarn? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

X