Annemiek van Doorn

Annemiek van Doorn (1987) Schilderes Woont samen met man, dochter en twee honden in Baarn. Annemiek heeft het talent om vrouwen op een Lady-Like manier in beeld te brengen. Ze begon met fotografie en studeerde af als portretfotografe. Daarna ontdekte ze haar passie voor tekenen en schilderen. Ze heeft een liefde voor trends, styling en fashion en vindt daarin de inspiratie voor haar werk. Annemiek creëert daarmee wondermooie vrouwen op doek. Een echte eye catcher voor je interieur! Annemiek maakt kunst zoals ze het zelf in huis wil hebben. Het eerste doek kwam in haar eigen woonkamer te hangen. Haar klantenkring groeit en inmiddels hangen de dames van Annemiek door heel Nederland. Chantal Janzen’s AndC ontdekte ook haar talent: ‘Het werk van Annemiek is een ode aan de vrouw in al haar schoonheid. Haar creaties zijn super vrouwelijk, elegant en altijd in de mode!
www.annemiekvandoorn.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *