Atel J

In mijn atelier geef ik creatieve ruimte aan mensen die willen schilderen of boetseren. Ik begeleid zelf de cursussen en workshops en laat de deelnemers veel vrijheid in hun werk. Ik probeer met mijn kennis en ervaring iets te kunnen toevoegen bij de totstandkoming van jouw kunstwerk. Elkaar inspireren en gezelligheid, maar ook geconcentreerd kunnen werken zijn voor mij belangrijke onderdelen. Kijk op mijn site voor informatie over workshops en het Vrij Atelier. Daar vind je ook voorbeelden van mijn werk (portfolio).
Uiteraard werk ik ook in opdracht. Mocht je iets gemaakt willen hebben, dan doe ik dat graag indien dit binnen mijn mogelijkheden ligt. Neem daartoe vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
www.atelj-baarn.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *