Maarten

Ik ben Maarten, bedrijfseconoom, 58j. oud, getrouwd en we hebben twee jongens, Teun en Daan. Ik teken net, nu ruim 1,5 jaar. Via een tv-programma kreeg ik het ’tekenvirus’ te pakken. Gewoon aan de gang gegaan en het mezelf aangeleerd. Daarvoor nooit of te nimmer getekend of geschilderd. Alleen maar met cijfers bezig geweest. Ik schilder pas sinds de ‘coronacrisis’. Ik gebruik ook pastel en waterverf. De laatste tijd ligt de focus op portretten. Zie voor meer ‘werken’ mijn Instagram-account: maartenvdburg. Waarom ik meedoe? Vooral om te vernemen wat ‘anderen’ ervan vinden. Ik ben benieuwd naar hun ‘beleving’ en op- en aanmerkingen. En wellicht kan het leuke opdrachten opleveren. (Ik heb net twee portretopdrachten afgerond.)

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *