Cita Meubelrestauratie / Eric Rams

Na 20 jaar als timmerman te hebben gewerkt, ben ik na het volgen van de restauratie opleiding sinds 2008 zelfstandig antiek en meubelrestaurator. Mijn liefde voor hout is de rode draad in alles wat ik doe. Ooit maakte ik een houten hart voor mijn overleden vader. Dit bracht me op het idee dat er wellicht meer mensen zijn, die hun emotie zo zouden willen tonen. Ik ben toen naast mijn werk als restaurator houten harten gaan maken. Een aantal zijn massief en ik heb er ook gemaakt waar een klein sieraard of bijvoorbeeld een USB-stick met dierbare foto’s in kan worden bewaard. Elk hart is uniek en dat zijn mijn houten harten ook daar geen enkel stuk hout dezelfde tekening heeft.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *