Mieke van de Meent, Kunsthuis Baarn

Sinds 2014 woon ik in Baarn. Na een paar jaar ben ik bij Kunsthuis Baarn gevraagd door een expositie waar Baarnaars aan mee mochten doen. Mijn creatieve achtergrond is begonnen met een opleiding tot etaleur. Dit werk heb ik lang gedaan. Het is creatief werk in een driedimensionale ruimte: “Een beeld in een kast”. Daarnaast heb ik veel teken- en schilderlessen gevolgd in Zaandam, mijn geboorteplaats. Vaak gebruik ik bladvormen. Ik werk met diverse materialen, krijt en acrylverf op papier en paneel. Maar ik maak ook ander werk en neem opdrachten aan. Naast de foto’s op de website van Kunsthuisbaarn.nl zie je op mijn Facebookpagina; Mieke van de Meent, bij foto’s, onder Albums, meer van mijn werk.
www.kunsthuisbaarn.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *