Inge Prins van Wijngaarden (The Movement)

Mijn kunstwerken zijn mijn reflecties op het leven, de manier waarop ik het ervaar en hoe ik het om mij heen zie. In mijn werk reflecteer ik thema’s die mij zorgen baren: van essentiele issues tot dagelijkse kleinigheidjes, vaak met een vleugje humor. Mijn bronnen van inspiratie zijn de natuur, mensen en de eigenschappen van materialen. Duurzaamheid staat aan de basis van alles wat ik maak. Ik sta voor een bewuste omgang met het milieu en daarom werk ik alleen met milieuvriendelijke of gerecyclede materialen. Omdat deze materialen erg divers zijn, maak ik gebruik van verschillende technieken om ze tot leven te wekken. Intensief materiaal onderzoek is dan ook een belangrijk onderdeel van mijn werkproces.
instagram.com/ilpvw/

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *