Nora Hemerova

Kunstliefhebber, zo wil ik mijzelf graag noemen. De affectie voor kunstuitingen heb ik mijn hele leven bij mij gedragen, maar iets in deze richting zelf te gaan proberen deed ik niet. Ik hield mijzelf voor dat ik niet genoeg tijd noch gelegenheid had om potlood, pen, papier of verf in handen te nemen.
Daar heb ik na mijn pensionering verandering in aangebracht. Zodat ik niet alleen het werk van anderen kan bewonderen, maar ook zelf kan genieten van deelneming aan het creatieve proces.
Een kunstuiting is echter geen statisch element. Het is een communicatie. Het staat staat en valt met de interactie tussen de maker en de toeschouwer. Hopelijk zegt mijn werk wat aan de toevallige kijker.

Vergelijkbare berichten

4 reacties

  1. Prachtig Noro,
    jij kunt zulke mooie dingen schilderen, de portretten vind ik heel bijzonder, wat een talent….
    ben blij dat ik veel van je werken mag bewonderen als vriendin
    Hanka

  2. Een talent is onder alle omstandigheden toepasbaar en juist in de huidige tijd – heb genoten, gefeliciteerd !
    Ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *