Natascha Kooijmans

Ik ben Natascha Kooijmans.
Het tweeluik dat u in mijn raam zult aantreffen staat voor mijn leven: voor mijn ziek zijn en het leven nu; samen één. Het is een schilderij waarin ik ‘mijn verhaal heb kunnen verwerken om dit zo ‘een plekje te kunnen geven’.
Het schilderij is opgebouwd uit verschillende lagen, net als mijn verhaal. Er is gebruik gemaakt van mixed media. De afbeelding van de boom, met daarachter een pad richting de horizon laat toekomst zien, maar óók dat nú, diepgeworteld als de boom, goed genoeg is. Als je goed kijkt ontdek je de mooiste dingen. Als je loslaat, komt het naar je toe.
Wilt u ook uw verhaal verwerken, het een plekje geven in uw schilderij, kan ik u daarbij begeleiden. Bij interesse, bel gerust voor meer informatie.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *