Sarah-Dona Manev (The Movement)

Sarah-Dona Manev (1983) studeerde in 2011 af aan de (Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Haar werk wordt gekenmerkt door de relatie tussen de innerlijke wereld van een subject en een fysieke ruimte. Of het nu gaat om geënsceneerd of ‘gevonden’ compositie, er ontstaat een niet-gestileerd / rauw beeld. Alsof de maker een andere realiteit registreert. Het is in feite een bijna surrealistische beeldtaal, een uitdrukking van ons onderbewuste zelf. De meeste beelden worden gekenmerkt door een zekere monumentale benadering van compositie. Ze staan dicht bij het perspectief van een scenograaf en lenen zich net zo goed voor theater als voor architectuur of beeldhouwkunst.
www.sarahdona.com

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *