Kunst Kijk Route i.p.v. Zomerkunst

Afgelopen zomer kon Zomerkunst Baarn niet doorgaang vanwege de coronacrisis. Dit najaar, tijdens de tweede golf, hebben we flink doorgepakt. De hele maand november 2020 kan er coronaproof kunst gekeken worden in Baarn.

Zomerkunst Baarn

Zomerkunst Baarn is in juli en augustus. Twee maanden lang staat Baarn in het teken van kunst en cultuur.
Fiets of wandel door Baarn. Met de plattegrond vind je alle buitenkunstprojecten en alle deelnemers van de zomerkunstroute. Geniet van kunst, bezoek de highlights van Baarn, ga uitgebreid lunchen en bezoek een atelier. Het kan allemaal deze zomer in Baarn.

Liever zelf creatief of actief bezig? Bekijk dan onze zomeragenda voor een overzicht van alle activiteiten en workshops in de maanden juli en augustus.

Buitenkunst

Kunst in de openbare ruimte, zodat iedereen ervan kan genieten.

Tijdens Zomerkunst Baarn krijgen kunstenaars uit Baarn de kans om gezamenlijk of als individu mee te werken aan een tijdelijk kunstwerk in de openbare ruimte. In juli en augustus zijn de kunstwerken te bewonderen.

Komt u deze zomer naar Baarn? De buitenkunst en de zomerkunst route zorgen samen voor een unieke beleving. Ontdek Baarn te voet of op de fiets en vergeet niet te stoppen bij één van de vele gezellige horeca gelegenheden voor een ontspannen tussenstop.

Buitenkunst
GL2018_IMG8485

Zomerkunst route

Ontdek Baarn door middel van de zomerkunst route. Een route langs Baarnse huizen, ateliers en verenigingen en stichtingen. Maak kennis met het culturele leven van Baarn.

Bij elke locatie is er een kunstwerk of object te zien. Kunstenaars, ambachtslieden en alle andere creatievelingen tonen hun kunnen. Een mooi object in de vensterbank of juist een groot kunstwerk in de tuin.
Op de plattegrond vind je alle locaties en de openingstijden van de ateliers.

Pak je fiets of wandel door Baarn en geniet van deze zomerse kunstroute.

Zomeragenda

Zin in een culturele, creatieve of juist actieve activiteit? Bekijk dan de zomeragenda van Baarn. Tai-chi, een mooi concert, schilderen of een mooie wandeling maken: het kan allemaal in Baarn.

In de zomeragenda vind je een overzicht van alle activiteiten in Baarn in de maanden juli en augustus.

 

Wil jij dat jouw activiteit, cursus of workshop ook in de agenda staat?
Een activiteit aanmelden kan hier.

Zomerkunst-Baarn-Magazine

Magazine

Wanneer is het atelier geopend? Welke kunstenaars en creatievelingen wonen er allemaal in Baarn? Wie geeft er cursussen?
In het luxe magazine vind je alle informatie over kunst en cultuur in Baarn.

Het magazine is een tweejaarlijkse uitgave en wordt voor het eerst gepubliceerd in juli 2020. Het is het hele jaar door gratis te verkrijgen op diverse locaties. O.a. bij de VVV, het gemeentehuis, de Bibliotheek en diverse hotels en campings.

Wil jij of jouw organisatie een halve of hele pagina in het magazine? De deadline voor aanmelden is 1 april 2020.
Een voorbeeld van het magazine vind je hier.

Doe mee en meld je aan.

Iedereen die wil kan en mag meedoen aan Zomerkunst Baarn. Voor de buitenkunst kan je een projectplan indienen (deadline 1 mei).
Voor de Zomerkunstroute en het magazine kan je je aanmelden tot 1 mei.
X